انواع شیوه‌های حمل و نقل جغرافیای دوازدهم- سیدعلیرضا موسوی | transemartlogistics

در این مرحله انواع روش های حمل و نقل بین المللی از اهمیت زیادی برخوردار خواهند بود. همه روش های حمل و نقل با چالش ها و مشکلات متفاوتی، همچون سرقت، گم شدن در مسیر، خراب شدن کالا، فساد محصولات، تصادفات و … همراه هستند. مشکلاتی از این قبیل می تواند برای صادرکنندگان کالا و شرکت های ناوگان حمل و نقل خسارت ها و دردسرهای زیادی دربر داشته باشد. یکی از راه حل های موجود برای حل مشکلات حمل و نقل، هوشمند سازی سیستم های حمل و نقل است. این هوشمند سازی می تواند تا حدود زیادی این مشکلات را از سر راه شرکت ها و صادرکنندگان کالا بردارد. حمل و نقل محصولات در دریا همواره با چالش هایی از جمله زمان طولانی حمل، سرقت دریایی، خرابی محصولات فسادپذیر، شرایط آب و هوایی نامساعد و… روبرو بوده است.

انواع شیوه‌های حمل و نقل جغرافیای دوازدهم- سیدعلیرضا موسوی | transemartlogistics در ادامه به چند روش اصلی انواع حمل و نقل هوایی اشاره کرده و اطلاعاتی در این خصوص در اختیار شما قرار transemartlogistics.com می‌دهیم. شناخت روش‌های حمل و نقل مدرن کمک شایانی به دست پیدا کردن به موقعیت‌های مناسب از نظر هزینه‌ و زمان ارسال خواهد کرد. حمل و نقل زمینی محمولات و کالا های تجاری از قدیمی ترین روش های حمل و نقل است که از نظر سرعت جابجایی و هزینه حمل به نسبت سایر روش های حمل و نقل مناسبت تر است.

  • از طرفی با حمل مقدار زیادی از بار در هر جابه‌جایی، یک قطار می‌تواند جایگزین چندین تریلی یا کامیون باشد و در مصرف سوخت صرفه‌جویی چشمگیری کند.
  • بعد از آذربایجانی ها، کامیون داران شیراز ، اصفهان ، خراسانی ها و غیره به طور جدی و با قدرت در حمل محمولات کشورمان فعالیت می کنند .
  • درحمل و نقل ریلی برای انتقال کالا و یا مسافر از ریل و لوکوموتیو استفاده می شود.
  • حمل و نقل هوایی برای کالاهایی که وزن و حجم زیادی ندارند و یا کالاهایی که باید مسیرهای طولانی را در مدت کمی طی کنند و به مقصد برسند بسیار مناسب است.
  • می توان گفت تا این تاریخ ، اولین و آخرین شرکت خصوصی حمل ونقل بود که با این تعداد کامیون از ایران به اروپا و برعکس مشغول کار حمل ونقل شد .

معمولا دو رویه مرسوم در حمل‌ونقل بین‌المللی وجود دارد که شامل روش‌ کریر و فورواردر است. این دو رویه در تمام روش‌های حمل‌ونقل از قبیل دریایی، زمینی، هوایی و ریلی وجود داشته و علی‌رغم شباهت‌هایی که دارند، تفاوت‌هایی دارند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم. در حمل و نقل برون مرزی ، مسافرانی که قصد مسافرت از نقطه ای در یک کشور به کشوری دیگر را دارند نیزاز وسایل نقلیه هوائی ، دریایی ، جاده ای و ریلی مانند هواپیما ، قطار ، اتوبوس و کشتی استفاده می شود .

تاریخچه حمل و نقل در ایران

انواع روش های حمل و نقل بار دریایی نسبت به انواع روش‌های حمل و نقل دیگر ارزان‌تر است و علاوه بر این آلودگی زیستی کمتری نیز تولید می‌کند. حمل و نقل هوایی روشی مطمئن و پرسرعت برای حمل بار است و از اهمیت زیادی در زمینه ی صنعت حمل و نقل برخوردار است. دلیلی که می توان برای این مورد ذکر کرد این است که این روش می تواند به بازارها و زنجیره های ارسالی که به سرعت در حمل بار خود نیاز دارند خدمات رسانی کند. این نوع از حمل و نقل، به علت سرعت بالا و نداشتن محدودیت‌های سایر انواع حمل نقل تحول شگرفی در این صنعت ایجاد کرد. انواع حمل و نقل هوایی، کاربردهای مختلفی از جمله کاربردهای مسافرتی، تجاری و … دارد. در خصوص حمل و نقل دریایی کالاهای فاسد شدنی نظیر ماهی , میگو و …

روش های مختلف جابجایی کالا در دریا عبارتند از:

یکی دیگر از دلایلی که ممکن است شما ترجیح دهید بار خود را به صورت دریایی حمل کنید این است که خدمات حمل و نقل هوایی مقدار بیشتری از گازهای آلاینده را نسبت به حجم باری که حمل می کنند، تولید می کند. پس در مقایسه با حمل دریایی می توان گفت که حمل بار از طریق دریا برای حفظ محیط زیست نیز اهمیت بیشتری دارد. در مورد کریرها که در زمان رونق واردات از اروپا شروع به کار کردند ، شرکت ایران کنتینر بود که با یک کار ابتکاری حمل محمولات در داخل کانتینر را ابداع نمود.

انواع محموله های ارسالی با حمل و نقل هوایی

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار